Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

POD DĘBEM

Adres obiektu Myśliwska 8b, 72-500 Międzyzdroje
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 15 opinii
4.9
Wyposażenie 4.9
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 4.9
Zgodność z ofertą 4.9
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 23

 
 

Dorota
Dodano: 2017-08-25
Pobyt od: 2017-08-14 do 2017-08-20 IP: xx.134.128.11
 
 
  

Polecam serdecznie. Bardzo miło wspominam pobyt, wszystko zgodne z opisem. Bardzo miła Pani. Czysto, przytulnie


 
 

Ala i Paweł z Wrocławia
Dodano: 2017-07-01
Pobyt od: 2017-06-16 do 2017-06-25 IP: xxx.121.0.14
 
 
 

Właścicielka bardzo sympatyczna i pomocna. Świetna lokalizacja - 5 minut pieszo do morza oraz centrum i pobliskich sklepów. Pokój czysty, wyposażony w to co trzeba. Blisko przystanek autobusowy do Świnoujścia. Pozdrawiamy pania Ize :)


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-07-01 13:34:16
Witam i dziękuje za wystawienie opinii:). Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do odwiedzenia nas ponownie ☺
 
 

Berdechowscy
Dodano: 2016-08-14
Pobyt od: 2016-07-25 do 2016-08-05 IP: xx.156.128.231
 
 
   

Szczerze Polecam ten obiekt do noclegu. Cisza i spokoj. Wlascicielka rewlacjna. Podworka wypasione dla dzieci jak i doroslych. Pokoje czysciutki ze sprzetem na plaze. Jeszcze raz polecam i widzimy sie na nastepnych wczasach.


 
 

Magda, Darek, Arek
Dodano: 2015-10-01
Pobyt od: 2015-08-13 do 2015-08-27 IP: xx.4.25.226
 
 
    

Blisko do sklepów i morza, do jadłodajni i wędzarni. Full wyposażony (sztućce itp, leżaki i parawany plażowe), ładny czysty pokój z nowoczesną łazienką, grill, parking w cenie oraz PRZEMIŁA gospodyni służąca radą i z dużą wiedzą na temat okolicznych atrakcji. Polecamy. Pozdrawiamy Panią Izunie.


 
 

Grzegorz
Dodano: 2015-08-22
Pobyt od: 2015-08-03 do 2015-08-15
 
 
  

Witamy serdecznie !!! Bardzo polecamy ten obiekt , blisko do plazy jak i do supermarketów przemiła wlaścicielka, pomaga i podpowia jak mozna i gdzie spedzic deszczowe dni;) polecamy jak i dla rodzicow z dziecmi jak i dla dwojga !!! I pozdrawiamy włascicieli ;)))


 
 

:-)
Dodano: 2014-08-22
Pobyt od: 2014-07-13 do 2014-07-20
 

Miedzyzdroje-najlepsza miejscówka nad Polskim morzem gdzie bylismy z Rodziną , Pod Debem - krótko i na temat bdb warunki dla naprawde wymagajacych , wszedzie blisko sklepy , morze itp itd :-) , Włascicielka - bardzo miła i pomocna Pani :-) , mysle ze napewno tam wrocimy (mam taka nadzieje :-) Pozdrawiamy Wlascicielke (rodzina z czerwonego kombi - ktore nie wszedzie moze wjechac - Pani Iza bedzie wiedziala o co chodzi :-)


 
 

IZA I ROMEK
Dodano: 2014-06-13
Pobyt od: 2014-06-08 do 2014-06-12
 
 
  

POLECAMY.PANI IZA SUPERR GOSPODYNI. POKOIK WYPOSAŻONY WE WSZYSTKO CO POTRZEBNE DO NORMALNEGO FUNKCJONOWANIA. BLISKO BIEDRONKA I NETTO ORAZ DO MORZA. NAPRAWDĘ WARTY POLECENIA PENSJONAT!!!!


 
 

Roksannna
Dodano: 2013-09-03
Pobyt od: 2013-08-26 do 2013-08-31
 

Pokoje zgodne z ofertą, cena bardzo dobra,lokalizacja świetna mały kawalek do morza, właścicielka bardzo miła i sympatyczna, bardzo polecam!!


 
 

Mikołaj
Dodano: 2013-07-25
Pobyt od: 2012-07-29 do 2012-08-03
 
 
 

Polecam wszystkim na skorzystanie z oferty u pani Izy - włascicielka jest bardzo pomocna, dostaniesz od niej mapę Międzyzdrojów oraz zaczerpniesz informacji co warto pozwiedzać i nie tylko :) Pokoje czyste, zadbane, osobna łazienka, na autko znajdzie się miejsce parkingowe Polecam


 
 

Magda Dziubas-Kolendowicz
Dodano: 2013-06-25
Pobyt od: 2013-06-16 do 2013-06-23
 
 
 

Serdeczne polecamy. Lokalizacja - wszędzie blisko i na plażę i do centrum. Pokoiki - czyste i zadbane. Obsługa - Pani Iza właścicielka, pomocna i uśmiechnięta, sama dba aby w jej domu wszystko było zapięte na ostatni guziczek. Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem, będziemy polecać i wracać :)Pozdrawiamy :) Magda, Alex i Aron


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2013-06-28 18:38:05
Dziekuje bardzo za pozytywną opinie, cieszę się że pobyt był udany - oczywiście pogoda też dopisała. Mam nadzieję ,że niedługo sie zobaczymy . Pozdrawiam serdecznie i życze miłego dnia Iza

Opinie 1-10 z 23

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie