Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

POD DĘBEM

Adres obiektu Myśliwska 8b, 72-500 Międzyzdroje
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 15 opinii
4.9
Wyposażenie 4.9
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 4.9
Zgodność z ofertą 4.9
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-7 z 7

 
 

Ala i Paweł z Wrocławia
Dodano: 2017-07-01
Pobyt od: 2017-06-16 do 2017-06-25 IP: xxx.121.0.14
 
 
 

Właścicielka bardzo sympatyczna i pomocna. Świetna lokalizacja - 5 minut pieszo do morza oraz centrum i pobliskich sklepów. Pokój czysty, wyposażony w to co trzeba. Blisko przystanek autobusowy do Świnoujścia. Pozdrawiamy pania Ize :)


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-07-01 13:34:16
Witam i dziękuje za wystawienie opinii:). Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do odwiedzenia nas ponownie ☺
 
 

Berdechowscy
Dodano: 2016-08-14
Pobyt od: 2016-07-25 do 2016-08-05 IP: xx.156.128.231
 
 
   

Szczerze Polecam ten obiekt do noclegu. Cisza i spokoj. Wlascicielka rewlacjna. Podworka wypasione dla dzieci jak i doroslych. Pokoje czysciutki ze sprzetem na plaze. Jeszcze raz polecam i widzimy sie na nastepnych wczasach.


 
 

Magda, Darek, Arek
Dodano: 2015-10-01
Pobyt od: 2015-08-13 do 2015-08-27 IP: xx.4.25.226
 
 
    

Blisko do sklepów i morza, do jadłodajni i wędzarni. Full wyposażony (sztućce itp, leżaki i parawany plażowe), ładny czysty pokój z nowoczesną łazienką, grill, parking w cenie oraz PRZEMIŁA gospodyni służąca radą i z dużą wiedzą na temat okolicznych atrakcji. Polecamy. Pozdrawiamy Panią Izunie.


 
 

mieszkańcy Mazowsza
Dodano: 2014-08-16
Pobyt od: 2014-07-29 do 2014-08-07
 
 
  

Witamy serdecznie:) Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w tym pensjonacie. Pokoje czyste, świetnie przystosowane do potrzeb turysty z lodówką, czajnikiem, dużymi wygodnymi łóżkami i w bardzo dobrej cenie. Morze w zasięgu ręki, świetne połączenie ze Świnoujściem, cisza, spokój. Za rok z chęcią znowu przyjedziemy po raz ... kolejny :) :) Dziękujemy, pozdrawiamy gospodarzy i do zobaczenia :)


 
Jadzia i Krzysiek
Dodano: 2010-07-07
 

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu,pokój czysty,jasny i nie drogi. Był nawet internet WiFi.Pogoda wyśmienita, gospodarze mili i serdeczni. Będziemy polecać znajomym, może jeszcze wrócimy :)


 
Pawik ZG
Dodano: 2007-05-28
 

Super Właściciele !!!! Zrobia wszystko no prawie wszystko aby wakacje były niezapomniana przygodą. Pensjonat czyściutki, zadbany a pani Iza pomocna w każdej sytuacji. Polecam wszystkim, którzy chcą spędzić niezapomniane wakacje. ps.Pan Przemek super gość !


 
Anka
Dodano: 2006-08-04
 

Jestem bardzo zadowolona z pobytu u Państwa,ceny bardzo przystępne,czyściutko i przyjemnie.Morze niedaleko,piękna plaża,atrakcje turystyczne,nie można się nudzić.Polecam Międzyzdroje każdemu,zakochałam się w tym miasteczku.


Opinie 1-7 z 7

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie